Najib Amhali // Run4 Palestine t-shirt

NL: Voor alle sportievelingen hebben we een t-shirt ontwikkeld om onze Palestina campagne mee te steunen. Het is gemaakt van restmateriaal van een groot sportmerk, dus de kwaliteit is geweldig. Draag dit shirt tijdens het sporten (of gewoon casual) en maak je statement!

EN: For all the sporty people, we’ve developed a t-shirt to support our Palestine campaign. It’s produced from left-over cloth of a major sports brand, and designed after a copy of our favourite running gear. Athletes will love running in this shirt, while making a statement!

Get the shirt!

NL: Koop dit hoge kwaliteit t-shirt en steun de Al Salam Club voor mensen met een handicap in Gaza (lees hier meer over het project). Laat de wereld zien dat je humanitaire projecten in Palestina steunt!

EN: Buy this high quality sports t-shirt to support Al Salam Club for disabled people in Gaza (read more). Show the world that you are not afraid to support humanitary projects in Palestine.

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €33,50

Walid Benmbarek // Run4 Palestine t-shirt

Najib Amhali and Walid Benmbarek support sports in Palestine.